Imatge Principal
INICI » PERFIL DE CONTRACTANT
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Accès al nou perfil de contractant

«En relació al nou perfil del contractant, us informem que durant la licitació poden sorgir esmenes, avisos, així com en les publicacions membres i Dates obertura sobres de la Mesa de contractació i/o informació de les licitacions.

Aquest apartat d’esmenes-avisos i Mesa contractació, es troba dins de cada expedient licitació, Tauler d’anuncis»

PERFIL DEL CONTRACTANT

Des d´aquí es pot accedir electrònicament a la informació i els serveis corresponents a les licitacions i la contractació que realitza l’Ajuntament de Masquefa.

Les empreses contractistes trobaran tota la informació i ajut necessari per presentar-se als concursos, així com per accedir a l’estat de tramitació de cada procediment.

Per més informació podeu trucar al  93 772 50 30  ext. 5 – contractació o també al correu electrònic: sanchezmcr@diba.cat


L´article 42 de la Llei 30/2007, de 30 d´octubre dels contractes del sector públic, configura el perfil del contractant com a instrument de transparència i accés públic a l´activitat contractual dels òrgans de contractació del sector públic. De forma preceptiva, el perfil del contractant recull la informació relativa a licitacions, adjudicacions provisionals i els acords o resolucions pels quals s´eleven aquestes a definitives.

El perfil del contractant és el medi de difusió de les licitacions municipals de contractes d´obres de valor estimat superior a 200.000 euros, i per a la resta de contractes municipals superiors a 60.000. Així mateix és un medi de difusió pública dels resultats dels procediments de contractació d´obres de valor estimat superior a 50.000 euros i per a la resta de contractes superiors a 18.000 euros.

Els interessats en participar o conèixer l´activitat contractual municipal trobaran al perfil del contractant els documents contractuals necessaris com son els plecs de clàusules administratives particulars i informació essencial sobre el procediment concret, com els terminis de presentació o l´estat de situació de l´expedient. Així mateix, s´informa sobre les dades de contacte per tenir major informació.
 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.