Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa s'adhereix a la campanya perquè la cuina catalana sigui Patrimoni de la Humanitat

General - 11/12/2013

Masquefa s'adhereix a la campanya perquè la cuina catalana sigui Patrimoni de la Humanitat

Masquefa s’ha adherit a la candidatura que ha engegat la Fundació Institut Català de la Cultura i la Cuina Gastronòmica perquè la cuina catalana sigui declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco (www.cuinacatalana.eu).

L’Ajuntament se suma a la campanya amb diverses accions. D’una banda, difondrà la iniciativa mitjançant la pàgina web municipal (www.masquefa.cat), on trobareu el logotip i l’accés a la campanya, i també en el màxim d’actes i esdeveniments que es facin al municipi, sobretot de caràcter gastronòmic, cultural i turístic.

D’altra banda, recollirà les adhesions dels vilatans i les entitats que hi vulguin donar suport. Amb aquest objectiu s’habilitarà un punt permanent de recollida de firmes a les dependències de l’Ajuntament (C/ Major, 93), a més d’altres punts puntuals en esdeveniments gastronòmics que se celebren durant l’any, com ara el concurs de crema catalana que es fa per Sant Josep, el Sopar de Faves de Sant Isidre, la Mostra de Cuina de la Festa Major i la fira de tastets de la Festa del Raïm. També els restaurants que ho desitgin podran recopilar adhesions habilitant els seus propis punts de recollida de signatures en els establiments.

Tots aquests compromisos, així com la informació de la candidatura, es recullen en la moció d’adhesió que l’Ajuntament va aprovar en el darrer ple municipal ordinari. (Cliqueu aquí per a consultar-la).

Els promotors de la campanya ‘Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat, Candidatura Unesco 2014’ s’han fixat el repte d’aconseguir un milió d’adhesions perquè aquest organisme internacional acabi atorgant a la cuina tradicional catalana la consideració de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.