Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Nou servei d'atenció als joves i a les famílies

General - 27/10/2016

L’Ajuntament, juntament amb Dones amb Empenta (DAE), ha posat en marxa aquest mes d’octubre el Servei d’Atenció als Joves i a les Famílies. A través d’aquesta nova prestació, els i les joves a partir de 12 anys de Masquefa i les seves famílies poden rebre acompanyament educatiu i atenció psicològica a través d’una metodologia individual i grupal.

Nou servei d'atenció als joves i a les famíliesL’Ajuntament i Dones amb Empenta (DAE) amplien la seva col·laboració amb la posada en marxa d’un servei d’atenció professional dirigit específicament als joves i a les seves famílies. El conveni permet augmentar els serveis i la col·laboració que ja ofereix actualment aquesta entitat al municipi.

A través d’aquest nou servei que ofereix Dones amb Empenta, els i les joves a partir de 12 anys de Masquefa i les seves famílies poden rebre acompanyament educatiu i atenció psicològica a través d’una metodologia individual i grupal. La voluntat del servei és facilitar als adolescents un espai d'escolta, de reflexió i d'orientació i, alhora, apoderar la família a través d'eines que millorin l'assertivitat i la comunicació amb els seus fills, contribuint a que aquesta etapa es visqui de manera positiva.

Aquesta nova prestació s’afegeix a l’Equip d’Atenció a la Dona (EAD), el programa d’atenció professional que l’associació ofereix a Masquefa des de l’any 2007 i que posa a la disposició de les dones que ho sol·liciten un triple servei: d’informació i acollida, d’atenció psicològica i d’assessorament jurídic.

En què consisteix el nou servei?

En l'assessorament i acompanyament educatiu tant a adolescents a partir de dotze anys, com a famílies. L’equip -format per una educadora social i una psicòloga- atendrà tots els i les adolescents, joves i les seves famílies per a qualsevol problemàtica, però incidint de forma especialitzada en la prevenció de situacions de crisi i conflictivitat personal i familiar.

Com hi puc contactar?

El primer pas en l’atenció serà l’acollida per part de l’educadora social, qui mantindrà un primer contacte i valorarà la necessitat, o no, d’intervenció d’altres professionals. Per a accedir al servei cal demanar cita prèviament al telèfon 93.772.85.21 o passar per al Casal de Joves els dimarts o els dijous de 16 a 20h. També es pot demanar informació sobre el servei a través de l’adreça eajf.masquefa@dae.cat

L'associació Dones amb Empenta

Dones amb Empenta és una associació nascuda a l’Anoia l’any 1996, amb una important trajectòria en l’atenció a dones, famílies i adolescents, i que ofereix el servei de l’Equip d’Atenció a la Dona a diversos municipis de la comarca des de l’any 1999. Els trets essencials d’aquest model d’atenció a la dona són la interdisciplinarietat, la proximitat al territori i la generalitat dels serveis, que es realitzen amb perspectiva de gènere i des d’una visió global i integral de les dones.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.