Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Ajuts al transport públic per a persones en situació d'atur

General - 09/03/2017

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) facilita l'adquisició d'una targeta T-Mes bonificada al preu d'una T-10 d'una zona. Consulta el díptic informatiu en aquest enllaç.

Ajuts al transport públic per a persones en situació d'atur

 

  

 

 

 

 

 

L'Ajuntament de Masquefa informa que les persones en situació d'atur i que reben una prestació pública de qualsevol administració inferior al salari mínim interprofessional (SMI) poden comprar aquesta T-Mes bonificada des del passat 1 de març del 2017. El preu d'aquesta nova targeta és de 9,95 euros, independentment del nombre de zones, i suposa una bonificació superior al 80% respecte el cost actual.

Aquesta actuació realitzada per l'ATM té l'objectiu de facilitar la mobilitat a les persones aturades en procés de cerca de feina. Per tenir accés a l'ajut, cal complir un dels següents requisits:

- Rebre un subsidi o ajut per desocupació d’un import inferior al salari mínim interprofessional (SMI).
- Rebre qualsevol ajut inferior a l’SMI o bé no rebre’n cap però haver estat inscrit/a com a demandant d’ocupació durant un mínim de 12 mesos en els darrers dos anys i trobar-se en un procés actiu de cerca de feina.
- Rebre un ajut dels serveis socials d’un ajuntament integrat dins l’àmbit ATM de l’Àrea de Barcelona inferior a l’SMI i no rebre cap ajut per part de l’Estat.

Les persones interessades han d'obtenir prèviament un certificat que acrediti el compliment d'algun d'aquests requisits. Aquesta informació es pot demanar al Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), a l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) o a l'Ajuntament de Masquefa. En el cas d’adquirir-ho a través de la documentació de l’Ajuntament o el SEPE, només es podrà adquirir una targeta T-Mes bonificada d’una zona. D'altra banda, la targeta que es podrà adquirir variarà entre una i sis zones amb el document del SOC.

Per a més informació i conèixer detalladament tots els requisits, documentació necessària i punts de venda, podeu descarregar el díptic T-Mes bonificada.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.