Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia


2N CONCURS INSTAGRAM
Masquefa Sona Bé 2017
Fem Cultura 2017


Telèfon males olors

Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa per persones adultes
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - La Generalitat dóna el tret de sortida a les prestacions per al pagament del lloguer destinades a col·lectius específics

General - 05/04/2017

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha fet públiques les condicions per accedir a les prestacions per al pagament del lloguer destinades a col·lectius específics.

La Generalitat dóna el tret de sortida a les prestacions per al pagament del lloguer destinades a col·lectius específics

 

 

 

L'Ajuntament de Masquefa informa que l'Agència de l’Habitatge de Catalunya, del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, ha obert la convocatòria de les prestacions per al pagament del lloguer per a aquest any 2017.

Tots aquells veïns interessats a enviar les seves sol·licituds poden fer els tràmits i gestions a través del portal web de la Generalitat de Catalunya, o bé a qualsevol oficina de l'Agència de l’Habitatge de Catalunya. En el cas de l'Anoia, l'oficina està situada al Consell Comarcal de l'Anoia (plaça Sant Miquel, 5, Igualada).

Persones que es poden acollir a aquesta prestació:

a) Persones sol·licitants titulars de contractes subscrits a partir de l'1 de novembre de 2016, obtinguts a través de les borses de mediació per al lloguer social, o gestionats per entitats sense ànim de lucre.

b) Persones sol·licitants que han estat beneficiàries de les prestacions econòmiques d'especial urgència, adreçades a persones que han perdut l'habitatge a conseqüència d'un procés de desnonament o d'execució hipotecària, regulades a la Resolució TES/7/2016, de 4 de gener.

c) Persones sol·licitants que han estat beneficiàries de les prestacions complementàries per donar continuïtat al pagament del lloguer, regulades a la Resolució TES/7/2016, de 4 de gener.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Subvencions per al pagament de lloguer
La Generalitat va publicar el dilluns 3 d'abril en el DOGC la RESOLUCIÓ GAH/687/2017l de 28 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer. Aquestes ajudes pretenen facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població que es troben en risc d'exclusió social.

L'Ajuntament de Masquefa informa que encara no s’ha obert el termini per tramitar aquesta prestació. Per seguir l'estat de la convocatòria, podeu clicar aquest enllaç.
 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.