Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Aquest Sant Jordi, roses, llibres i cultura!

General - 19/04/2017

L’Ajuntament de Masquefa i la Biblioteca municipal organitzen del 19 al 23 d’abril un complet programa d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per commemorar la festivitat.

Aquest Sant Jordi, roses, llibres i cultura!

La vila de Masquefa es troba ja immersa en la celebració de la Diada de Sant Jordi d’aquest any 2017. L’Ajuntament i la Biblioteca municipal han dissenyat del 19 al 23 d’abril un variat programa lúdic i cultural amb propostes adaptades als gustos i interessos dels veïns amb l’objectiu de contribuir a seguir fent especial la celebració d’aquesta festivitat tan nostrada al municipi i arreu del país.

La Biblioteca, eix neuràlgic de la festivitat

La Biblioteca Municipal de Masquefa serà enguany l’encarregada d’escalfar motors i d’omplir la prèvia de Sant Jordi –prevista per diumenge 23 d’abril- d’activitats per a tots els públics. Dimecres 19 (18 h.), Elena Andrés conduirà una nova sessió de L’Hora del Conte; dijous dia 20 (18 h.), l’equipament serà la seu d’una trobada amb lectors per conèixer les darreres novetats editorials que trobarem a les llibreries aquest Sant Jordi; i, posteriorment, l’escriptora masquefina Flora Smith presentarà a la Biblioteca el seu llibre “EntreTRENimientos”. Finalment, divendres 21 d’abril (17 h.), Eugeni Muriel protagonitzarà L’Hora del Conte i, en acabar, els assistents podran gaudir d’un berenar

Parades de roses i llibres

Aquest Sant Jordi, els llibres i les roses tornaran a ser les grans protagonistes de la festivitat. Com ja és tradició, les llibreries, les floristeries i les entitats locals instal·laran les seves parades al carrer al llarg de diumenge 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, per convertit el centre de la vila en l’eix neuràlgic de la celebració i en un espai de reunió i trobada per a famílies, parelles i amics.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a gaudir de les diferents activitats i a gaudir d’una jornada lúdica i festiva.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.