Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Èxit del programa de cribratge de càncer de còlon i recte a Masquefa

General - 15/05/2017

L'Ajuntament i l’Institut Català d'Oncologia (ICO) fan una valoració molt positiva de les dades estadístiques extretes, tant per l'alta participació com pels resultats obtinguts.

Èxit del programa de cribratge de càncer de còlon i recte a Masquefa

Més de 600 masquefins han participat durant els darrers mesos en el Programa de Cribratge de Càncer Colorectal (PCCR), una iniciativa gratuïta adreçada a homes i dones d'entre 50 i 69 anys promoguda pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Com a resultat d’aquesta iniciativa, gairebé el 40% dels veïns d'aquesta edat han realitzat un senzill test de femta que permet detectar el càncer en etapes molt precoces, quan encara no existeixen els símptomes, augmentant així les possibilitats de curació en cas de malaltia.

Després de rebre una carta als domicilis particulars en què se'ls informava de les instruccions del programa, aquelles persones interessades a participar només havien d'acostar-se a les farmàcies col·laboradores per fer una prova inicial molt senzilla. L'Ajuntament de Masquefa fa un balanç positiu de l'alta participació en el Programa de Cribratge de Càncer Colorectal i encoratja els veïns a implicar-se en futures campanyes. Al mateix temps, el consistori recorda la importància de fer-se proves periòdiques destinades a detectar possibles indicis de càncer.

Per a més informació d'aquest programa, podeu trucar al telèfon 93 260 79 59 o bé enviar un correu electrònic a prevenciocolon@iconcologia.net. També podeu consultar més detalls descarregant el tríptic informatiu en aquest enllaç o visitant el portal web de la Generalitat de Catalunya.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.