Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa recapta més de 300 euros durant el Mulla't 2017

General - 26/07/2017

Els diners aniran destinats íntegrament a la recerca mèdica d’aquesta malaltia crònica. L’Ajuntament agraeix la solidaritat mostrada pels veïns al llarg de l’edició d’enguany i posa en valor la col·laboració rebuda per part de la Societat Recreativa i Cultural L’Alzinar.

Masquefa recapta més de 300 euros durant el Mulla't 2017

Masquefa ha demostrat, novament, que és un municipi plenament compromès amb la societat i summament implicat amb les causes socials. Els masquefins han fet gala aquest mes de juliol del seu marcat caràcter solidari i altruista durant la celebració del Mulla’t 2017, la campanya que per 24è any consecutiu ha impulsat la Fundació Esclerosi Múltiple arreu del territori català amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar a la població.

L’Ajuntament s’ha sumat, un cop més, al projecte amb l’organització els passats 9 i 14 de juliol d’una remullada solidària i una sessió de cinema a la fresca a la plaça de l’Alzinar –amb la col·laboració directa de la Societat Recreativa i Cultural L’Alzinar- amb la projecció del film “100 metros”, que tracta amb un to distès com plantar cara a aquesta malaltia. Ambdues propostes solidàries van ser rebudes molt positivament pels masquefins i van permetre recaptar a través de donatius i la venda de productes un total de 361,36€ que aniran destinats íntegrament a la recerca mèdica de l’esclerosi múltiple. En aquest sentit, a les oficines de L’Alzinar encara es poden adquirir articles de la campanya, així com fer donatius solidaris per al projecte.

Masquefa recapta més de 300 euros durant el Mulla't 2017

Remullada solidària

Diumenge 9 de juliol, un total de 13 persones es van llançar a l’aigua per nedar fins a 1.550 metres solidaris a la piscina municipal del camp de futbol en solidaritat amb la causa. Els participants van ser David Cruz (300 metres), Joel Babiano (100 m.), Biel Bernal (50 m.), Marc Santiago (50 m.), Sílvia Martín (200 m.), Jan Poc (100 m.), Paula Cruz (50 m.), Elena Trujillo (50 m.), Javier Cruz (150 m.), Sandra Chacón (50 m.), Andrés Sánchez (200 m.), Javi Santiago (200 m.) i Laila Casas (50 m.). Mentrestant, també a la piscina del camp de futbol, fins a 240 persones es van tirar a l’aigua a les 12 del migdia en solidaritat amb la causa.

En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix a tots els participants i als voluntaris l’èxit d’aquesta activitat; en especial, a les voluntàries Laila Casas Durán, Elena Trujillo Giménez i Marta Ferri Lara. A més, també posa en valor la col·laboració rebuda per part de la Societat Recreativa i Cultural L’Alzinar.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor... La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.