Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa comptarà amb nous llocs de treball directes i qualificats amb l'arribada al municipi de Carreras Grupo Logístico

General - 01/09/2017

La companyia recerca carretoners amb experiència per a la seva incorporació immediata. Les persones interessades cal que facin arribar el seu CV a l’adreça rrhh-cataluna@listas.grupocarreras.com.

Masquefa comptarà amb nous llocs de treball directes i qualificats amb l'arribada al municipi de Carreras Grupo Logístico

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La instal·lació de Carreras Grupo Logístico, empresa d’emmagatzematge i transport nacional i internacional de mercaderies, al polígon industrial de Can Bonastre de Masquefa, prevista pels propers mesos, suposarà la creació directa de nous llocs de treball qualificats al municipi.

La companyia, situada entre els 10 actors principals del seu sector, requereix la incorporació al llarg de les properes setmanes de carretoners amb experiència. El lloc de treball que es posa a disposició seria inicialment a la població de Santa Perpètua de Mogoda, però posteriorment s’efectuaria el trasllat definitiu a Masquefa.

Així, totes les persones interessades cal que facin arribar el seu currículum vitae (CV) a l’adreça electrònica rrhh-cataluna@listas.grupocarreras.com amb l’assumpte “Referència Ajuntament de Masquefa".

Carles Mernissi, regidor de Promoció Econòmica, assegura que “la implementació de Carreras Grupo Logístico a Can Bonastre reforçarà l’estructura productiva de Masquefa, afavorirà l’activitat econòmica del municipi i del conjunt del territori i consolidarà el sector logístic a la zona”. En aquest sentit, Mernissi afegeix que “Masquefa és avui en dia un dels pols d’atracció de noves empreses i nous llocs de treball més importants del conjunt de la comarca i de la Catalunya interior”.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.