Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - L'equip de govern farà balanç del primer tram de mandat al capdavant de l'Ajuntament de Masquefa en un acte públic obert a la ciutadania

General - 07/09/2017

La sessió es durà a terme dijous 14 de setembre i permetrà acostar als veïns els serveis i projectes que s’han desenvolupat en els dos primers anys de mandat i explicar les línies de treball dels propers anys.

L'equip de govern farà balanç del primer tram de mandat al capdavant de l'Ajuntament de Masquefa en un acte públic obert a la ciutadania

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) acollirà el proper dijous 14 de setembre, a partir de les 19:30 hores, l’acte de balanç de mig mandat de l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Masquefa. La trobada és oberta a tota la ciutadania i hi poden participar tots els veïns i entitats del municipi interessats.

La sessió combinarà l'exposició dels principals projectes, serveis i fites més destacats que s’han realitzat a Masquefa durant el període 2015-2017 amb l'explicació dels objectius a assolir en el futur amb el propòsit, segons l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, de “seguir sent un municipi de referència a la comarca quant a serveis, qualitat de vida, oportunitats i inclusió social”.

En aquest sentit, Boquete fa una crida als veïns a participar activament d’aquest acte “amb el qual pretenem obrir i acostar de forma amena i didàctica la gestió i el dia a dia de l’Ajuntament a tots els nostres vilatans” i “realitzar de forma convençuda un exercici necessari i vital de transparència de cara a tots els masquefins”.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.