Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa ofereix cursos de formació per millorar les competències en l'àmbit logístic

Centre Tecnològic Comunitari (CTC) - 07/09/2017

El Centre Tecnològic Comunitari del municipi acollirà quatre cursos de qualificació professional per treballar en temes de logística.

Masquefa ofereix cursos de formació per millorar les competències en l'àmbit logístic

L’Ajuntament de Masquefa -juntament amb el programa comarcal Anoia Activa, subvencionat per la Generalitat de Catalunya; la Fundació Privada Àuria, amb el suport d’Incorpora de La Caixa; i la Diputació de Barcelona- inicia quatre cursos de formació per tal de qualificar professionalment les persones interessades en treballar en el sector logístic.

Les diferents entitats han sumat esforços per fer aquestes formacions subvencionades de millora de competències en l’àmbit logístic que s’impartiran al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (CTC). Les titulacions permetran treballar en qualsevol empresa, però estan planificades especialment pel Grup Logístic Carreras, el qual compta amb unes instal·lacions a Masquefa. Tot i així, els cursos no garanteixen un lloc de treball a la companyia.

. La primera de les formacions porta el títol de “Preparació de comandes i manipulació de càrregues amb carretó”, té una durada de 185 hores i s’impartirà del 18 de setembre al 10 de novembre de 9 a 14 hores.

. El curs “Operaris de magatzem i logística”, de 210 hores, començarà també el 18 de setembre i s’allargarà fins el 17 de novembre, amb el mateix horari que el primer.

. D’altra banda, el de “Logística de distribució i magatzem” tindrà una durada de 80 hores i inclourà una formació pràctica a un dels magatzems de Carreras. En aquest cas, el curs començarà el 25 de setembre i durarà fins el 24 d’octubre i està adreçat al col·lectiu de dones aturades o aturats de llarga durada.

. Finalment, “Programari SAP amb mòdul de logística”, de 60 hores, anirà del 9 d’octubre al 19 de desembre, impartit en horari de tardes. Aquest també s’adreça a persones aturades de llarga durada i a dones amb experiència en tasques administratives.

Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden adreçar al CTC o escriure al correu electrònic ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.