Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - La Beguda Alta incorpora un nou agent cívic

General - 12/09/2017

Entre les principals tasques del lloc de treball hi ha la vigilància a l'entrada i sortida dels centres educatius del nucli de La Beguda i l’atenció a la ciutadania des de l'oficina de la Mancomunitat en el territori de La Beguda.

La Beguda Alta incorpora un nou agent cívic

La Beguda Alta compta des d’aquest mes de setembre amb un nou agent cívic. El contracte públic de treball serà vigent des d’avui dimarts 12 de setembre, dia de la signatura oficial del contracte, i fins el proper 30 de juny del 2018.

Tasques de vigilància a l'entrada i sortida de l’escola del nucli de La Beguda i oferir atenció a la ciutadania des de l'oficina de la Mancomunitat en el territori de La Beguda són les dues principals funcions que desenvoluparà l'agent cívic. De fet, aquesta figura ja ha suposat fins ara un suport important per a La Beguda Alta ja que permet als vilatans de la zona disposar d'un referent municipal a qui poder adreçar-li consultes i suggeriments. A més, l’agent cívic també realitzarà tasques d'informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús dels béns públics i privats del poble.

Així doncs, les funcions de l’agent cívic de La Beguda Alta estan dissenyades per ajudar els veïns en l'ús dels seus drets i deures respecte a les normes d'urbanitat vigents. Aquesta tasca es desenvolupa en diferents camps relacionats amb la neteja viària i la gestió de residus, la tinença de gossos o la mobilitat dels vehicles. També atén els dubtes, queixes i suggeriments dels ciutadans i participa en l'organització de les campanyes de civisme. Al mateix temps, ha de notificar i descriure les accions poc respectuoses detectades, però en cap cas, té capacitat sancionadora.

Finalment, l’Ajuntament de Masquefa recorda que l’horari de l’oficina de la Mancomunitat Intermunicipal de la Beguda és de dimarts a divendres, de 10 h. a 11:30 h.; i els dilluns, de 10 h. a 11:30 h. i de 17 h. a 19 h.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.