Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Surt a licitació pública el contracte d'obres per a la construcció de la coberta de la piscina municipal del camp de futbol

General - 22/09/2017

El projecte es durà a terme en dues fases i és previst que finalitzi la tardor del 2018.

Surt a licitació pública el contracte d'obres per a la construcció de la coberta de la piscina municipal del camp de futbol

L’Ajuntament de Masquefa iniciarà durant el darrer trimestre d’aquest any 2017 l’última i definitiva fase del projecte de coberta de la piscina municipal del camp de futbol, iniciat el mes de gener del 2015. Aquest mes de setembre el consistori ha tret a licitació pública el contracte d’obres d’aquesta darrera fase del pla que és previst que culmini la tardor del 2018 i que estarà dividida en dos trams.

El primer tram del projecte començarà a finals d’aquest any 2017 i finalitzarà abans de l’inici de la temporada d’estiu 2018 amb l’arranjament i millora de la zona de vestidors de l’equipament. Així, la piscina municipal del camp de futbol obrirà les seves portes amb normalitat durant els mesos d’estiu de l’any vinent.

I un cop tancada la temporada d’estiu 2018, al mes de setembre, arrencarà el segon i definitiu tram del projecte amb la instal·lació de la coberta de l’equipament, que permetrà cobrir tant la piscina, com la zona de vestidors i el bar-restaurant. Així, l’objectiu de l’Ajuntament és donar per finalitzat el pla durant la tardor del 2018

En paral·lel, el projecte –amb un cost de 2.233.771€- també contempla l’habilitació d’instal·lacions tèrmiques de biomassa.

Un equipament de primer nivell per al municipi i la comarca

Amb aquesta inversió, l’Ajuntament de Masquefa aposta decididament per consolidar al municipi una oferta lúdico-esportiva de màximes garanties i adaptada als gustos i necessitats de tots els veïns; que tingui recorregut durant els mesos d’estiu, però també durant tota la resta del curs.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.