Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Els masquefins disposen d'un telèfon per denunciar la presència de males olors a l'espai públic

General - 26/09/2017

L’Ajuntament agreix la col·laboració dels veïns que han fet ús d’aquest servei públic des de la seva posada en marxa el passat mes de febrer del 2017. El consistori recorda que per que les queixes siguin efectives és imprescindible assenyalar i concretar el lloc, dia i hora en què s’ha detectat l’episodi.

Els masquefins disposen d'un telèfon per denunciar la presència de males olors a l'espai públic

L’Ajuntament de Masquefa recorda als veïns que des del passat mes de febrer del 2017 tenen a la seva disposició un telèfon d’atenció ciutadana amb l’objectiu de denunciar la presència de males olors a la vila.

A través del número 635 45 00 61, els masquefins poden deixar un missatge –via SMS o plataformes de missatgeria instantània com WhatsApp- que serà remès al departament municipal competent. Al missatge hi ha de constar el lloc, dia i hora en què s’ha detectat l’episodi de mala olor. No s’atendran trucades ni es respondran els missatges.

El telèfon té com a funció, únicament, la recopilació de dades. Per això, cal ser el màxim de rigorós amb la informació proporcionada i és imprescindible assenyalar i concretar el lloc, dia i hora en què s’ha detectat l’episodi si es vol que la queixa sigui efectiva. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Masquefa pretén identificar la franja horària i els sectors en què es donen episodis de males olors al municipi.

Un servei a ple rendiment

Des de la seva posada en marxa el mes de febrer del 2017, s’han recollit més d’un centenar de missatges i el servei ha estat utilitzat per més d’una cinquantena de persones. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la implicació de tots els veïns que ja han fet ús d’aquesta eina i convida al conjunt de la ciutadania a col·laborar per detectar, combatre i evitar de forma eficaç i coordinada possibles episodis puntuals de mala olor al municipi.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.