Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - L'Ajuntament anima als veïns a sumar-se al projecte GCAT de predicció i tractament de malalties cròniques i d'aparició freqüent

General - 26/09/2017

Les persones interessades en formar part d’aquest estudi biomèdic el proper dimarts 10 d’octubre cal que s’inscriguin prèviament trucant als telèfons 93 554 30 54 o 93 557 35 00. També ho poden fer enviant un correu electrònic a les adreces gcatbiobank@imppc.org o atencioaldonant@bst.cat.

L'Ajuntament anima als veïns a sumar-se al projecte GCAT de predicció i tractament de malalties cròniques i d'aparició freqüent

L’Ajuntament de Masquefa, a través del Banc de Sang i Teixits, se suma enguany al projecte ‘GCAT. Genomes per la Vida’, un estudi biomèdic pioner que té com a objectiu facilitar la predicció i el tractament de malalties cròniques i d'aparició freqüent com el càncer, neurodegeneratives i cardiovasculars, entre d'altres. Així, a través de mostres de sang donades per voluntaris d’arreu del país s’estudiaran els gens i la interacció d’aquests amb l'estil de vida i el medi ambient per analitzar com faciliten el desenvolupament de diverses malalties.

Per tot plegat, el consistori anima als veïns i veïnes a participar activament d’aquest projecte que tindrà lloc el proper dimarts 10 d’octubre. Així, les persones interessades en formar part d’aquest estudi biomèdic cal que s’inscriguin prèviament trucant als telèfons 93 554 30 54 o 93 557 35 00. També ho poden fer enviant un correu electrònic a les adreces gcatbiobank@imppc.org o atencioaldonant@bst.cat.

Hi poden col·laborar totes les persones entre 40 i 65 anys residents a Catalunya, que comprenguin el català i/o el castellà i que disposin de targeta sanitària. Als qui es presentin com a candidats per formar part de l’estudi se’ls sol·licitarà una mostra de sang i la informació relacionada amb el seu estat de salut i se’ls demanarà permís per fer un seguiment individual i confidencial de les seves dades de salut al llarg de l'estudi.

El projecte GCAT recollirà dades i mostres biològiques de 50.000 persones que seran necessàries i útils per desenvolupar amb èxit una recerca efectiva a mitjà i a llarg termini. En aquest sentit, molts dels avenços mèdics obtinguts en els últims anys són fruit d'aquest tipus d'investigacions.

Per a més informació podeu consultar el següent web.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.