Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - La Beguda Alta i Baixa es prepara per a la Festa de la Vellesa 2017

General - 29/09/2017

Dijous 12 d’octubre, La Beguda Alta i Baixa celebrarà la 67a edició d’aquesta festivitat que ret homenatge a les persones de més de 70 anys.

La Beguda Alta i Baixa es prepara per a la Festa de la Vellesa 2017

El poble de La Beguda Alta i Baixa aposta un any més pel reconeixement de la gent gran. En aquest sentit, el proper dijous 12 d’octubre la Societat Recreativa Unió Begudenca celebrarà la 67a edició de la Festa de la Vellesa. Una festivitat que té com a objectiu homenatjar els veïns i veïnes més grans de 70 anys.

Per fer-ho, enguany l’organització ha preparat un programa d’actes que es durà a terme al llarg de tota la jornada amb la mateixa essència de sempre. L’activitat començarà de bon matí, a les 10 h., amb l'ofici de missa a l'Església Immaculada Concepció. Tal i com marca la tradició, la gent gran assistirà a l’acte amb un acompanyant que portarà un ram de flors a les mans.

La festa continuarà al migdia -12 h.- amb la tradicional cercavila des de la plaça fins l’envelat a càrrec dels geganters i grallers de La Beguda. I un cop finalitzi el recorregut, la gastronomia prendrà el protagonisme de la festa amb la celebració d’un vermut popular i un dinar de germanor, animats amb un concert de fragments de sarsueles (16:30 h.). En aquest sentit, el dinar i l’actuació musical tenen un preu de 12 euros; mentre que els nens fins a nou anys hi podran acudir a partir de 7€. Finalment, les persones que només vulguin participar del concert ho podran fer per un preu de 6€.

L’Ajuntament de Masquefa felicita la Societat Recreativa Unió Begudenca per l’organització de la festivitat i convida tota la gent a prendre-hi part.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.