Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa acull el Trail Les Tres Fonts per tercera edició

General - 02/10/2017

La cursa popular, organitzada per l’entitat Trail Masquefa, es celebrarà el proper 22 d’octubre i mantindrà una vessant solidària a través de l’agermanament amb l’Associació Alma. Les inscripcions es poden formalitzar fins al proper 18 d’octubre. Consulta aquí el programa de la prova.

Masquefa acull el Trail Les Tres Fonts per tercera edició

Masquefa manté i potencia el seu idil·li amb la muntanya i el seu compromís amb el foment i impuls del món de l’esport. Per tot plegat, la vila acollirà el proper 22 d’octubre la tercera edició del Trail Les Tres Fonts organitzat per l’entitat Trail Masquefa.

Una prova amb un marcat to solidari

La cursa popular, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, conservarà enguany la vessant solidària que ha caracteritzat la prova des del seu inici l’any 2015. En aquest sentit, els participants tenen l’opció de fer una donació voluntària durant la inscripció que anirà destinada íntegrament a la Fundació Alma, una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la protecció i respecte de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb qui Trail Masquefa manté una relació d’agermanament.

Un recorregut per l’entorn natural privilegiat de Masquefa

La tercera edició del Trail Les Tres Fonts arrencarà el diumenge 22 d’octubre (10 h.). Enguany el recorregut és de 12 quilòmetres, de desnivell mig, i els corredors trepitjaran terreny íntegrament de muntanya. La prova transcorrerà, fent honor al seu nom, per la Font del Roure, la Font del Cementiri Vell i la Font del Violí. A més, els Pixafocs i Cagaspurnes de Masquefa amenitzaran la jornada amb la seva música.

Com hi puc participar?

Les inscripcions per a la prova tenen un preu de 14€ i es poden formalitzar a través del següent webfins el dimecres 18 d’octubre o fins a exhaurir les 375 places de les quals es disposa. L’import que es recapti a través de les donacions solidàries anirà destinat íntegrament a l’Associació Alma.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Masquefa posa en valor el paper que duu a terme l’entitat Trail Masquefa amb qui manté una relació de col·laboració i proximitat amb l’objectiu comú de fomentar la pràctica esportiva al municipi i recolzar la vessant solidària de les curses populars. Per tot plegat, ambdues institucions fan una crida a la participació a l’edició d’enguany.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.