Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa es bolca en la celebració de la Setmana de la Gent Gran del 2017

General - 11/10/2017

Centenars de masquefins participen al llarg d’una setmana de la desena d’activitats organitzades per l’Ajuntament amb l’objectiu de reconèixer els valors de les persones d’edat més avançada. Consulta l'àlbum complet de fotografies.

Masquefa es bolca en la celebració de la Setmana de la Gent Gran del 2017

La vila de Masquefa ha rebut amb entusiasme i un suport massiu la celebració d’una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. Al llarg de set dies, del 2 al 8 d’octubre, centenars de persones han pres part del variat programa d’activitats lúdiques i culturals organitzat per l’Ajuntament amb el ferm objectiu de reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els masquefins de més edat.

La Fàbrica Rogelio Rojo s’ha convertit en l’eix neuràlgic d’una celebració que enguany ha inclòs propostes d’èxit com una tarda de bingo, una desfilada de moda, l’actuació de Juan Reina, una trobada amb coca i ball, un espectacle d’homenatge a Lina Morgan, una visita al Monestir de Pedralbes, espectacles musicals, una missa, una sessió de ball i una paellada popular a la pista exterior coberta ubicada al costat del pavelló.

D’altra banda, la sessió de cinema –amb la projecció del film “¿Y si vivimos todos juntos?”- prevista pel 3 d’octubre es va ajornar fins el proper 25 de novembre degut a l’aturada general de país convocada per la Taula per la Democràcia.

Esther Ibáñez, regidora de Gent Gran, explica que “estem molt satisfets per com els masquefins han demostrat al llarg d’aquesta setmana el reconeixement als valors que aporten les persones de més edat a la nostra comunitat. Masquefa és un municipi conscient de la importància que té la gent gran en la creació d’una societat més justa”.

Reconeixement als masquefins de més edat

Diumenge 8 d’octubre, l’Ajuntament va homenatjar el masquefí (Aparicio Alonso Martínez) i la masquefina (Enedina Vila Arias a qui també se li va fer entrega de la Medalla centenària que lliura la Generalitat de Catalunya a les persones que hagin complert 100 anys d’edat) de més edat de la vila i la parella de Masquefa de més edat (Claudio Canales Soto i Rita Verdugo Meza).

En paral·lel, el consistori també va dur a terme diumenge un reconeixement públic a la figura d’Enriqueta Pairet, presidenta de l’Associació de Gent Gran. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix a la presidenta i a tots els membres de l’entitat la seva implicació un any més en la celebració de la Setmana de la Gent Gran.

El consistori, finalment, posa en valor el suport massiu rebut per part de la ciutadania en la celebració d’una nova edició de la Setmana de la Gent Gran i la col·laboració de tots els voluntaris que van participar en la paellada popular.

Masquefa es bolca en la celebració de la Setmana de la Gent Gran del 2017

 

Masquefa es bolca en la celebració de la Setmana de la Gent Gran del 2017

 

Masquefa es bolca en la celebració de la Setmana de la Gent Gran del 2017

 

Masquefa es bolca en la celebració de la Setmana de la Gent Gran del 2017

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.