Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - 'Wax & Boogie' clou el Masquefa sona bé'17

General - 13/11/2017

L’actuació tindrà lloc diumenge 19 de novembre (18 h.) a la Sala Polivalent i servirà per acomiadar l’edició d’enguany d’aquest cicle de música estable.

'Wax & Boogie' clou el Masquefa sona bé'17

Aquest mes de novembre, el cicle de música estable ‘Masquefa sona bé’, impulsat per l’Ajuntament, s’acomiada de l’agenda cultural masquefina d’enguany. I ho fa amb l’actuació de ‘Wax & Boogie’ el diumenge 19 de novembre, a partir de les 18 h., a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

‘Wax & Boogie’ ha esdevingut una de les millors propostes musicals del món del blues, rhythm and blues i boogie woogie. Treballen en diferents formats de piano i veu, trio i combos diversos i són excel·lents coneixedors de la música negra nord-americana. Acostumen a oferir actuacions amb molta intensitat que esdevenen espectacles d’alt voltatge, i són capaços de captivar l’atenció del públic d'immediat. ‘Wax & Boogie’ evoquen sempre els grans mestres del gènere i ofereixen un repertori que inclou versions i temes propis.

El concert suposarà l’última de les actuacions del ‘Masquefa sona bé’ d’enguany, que es va iniciar el passat mes de febrer i que al llarg dels darrers mesos ha ofert als veïns un total de set actuacions a càrrec de Jordi Molina, ‘4 No One’, Montgrins, Susanna del Saz, ‘BCN Sax Quartet’, ‘Arcattia’ i ‘Duo Tocatta’. Totes les propostes musicals han estat molt ben rebudes per part dels masquefins, a qui l’Ajuntament posa en valor el seu compromís i implicació.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.