Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Aquest mes de novembre començarà la instal·lació del sistema de canalització d'aigua a El Maset

General - 14/11/2017

Els treballs formen part de la primera fase del projecte d’urbanització d’El Maset, impulsat per l’Ajuntament. L’actuació no suposarà cap cost extra per als veïns i tindrà una durada aproximada de sis mesos.

Aquest mes de novembre començarà la instal·lació del sistema de canalització d'aigua a El Maset

Dijous 9 de novembre, l’Ajuntament i Anaigua –empresa gestora del servei d’aigua als municipis de Masquefa, Piera, Mediona, Castellfollit i Riubregós- van signar el contracte d’obres per a la instal·lació d’un sistema de canalització d’aigua a la urbanització d’El Maset. Els treballs, amb un cost d’1.594.099€ (IVA inclòs), és previst que comencin al llarg dels propers dies.

L’actuació tindrà una durada aproximada de sis mesos i serà finançada íntegrament per l’Ajuntament. En aquest sentit, els veïns de la urbanització no hauran de fer front a cap quota especial per al desenvolupament de les tasques.

Inici del projecte d’urbanització d’El Maset

La instal·lació del sistema de canalització d’aigua suposarà el tret de sortida al pla d’urbanització d’aquest sector que actualment presenta importants mancances, com ara la falta d’un servei de clavegueram o el mal estat de diferents vials de la urbanització.

Així, l’Ajuntament donarà compliment a un dels projectes més estratègics del mandat en termes de reformulació i adequació de les urbanitzacions de la vila.

Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, explica que “el projecte té un objectiu ben clar: millorar la qualitat de vida dels residents i garantir un estat òptim dels serveis que es presten a la urbanització.” Per tot plegat, Gómez afegeix que “els veïns d’El Maset mereixen que des de l’administració els donem, per fi, plenes garanties que les mancances evidents i injustificables que pateixen des de fa massa anys comencin a resoldre’s ja i sense més demora.”

El regidor, finalment, apunta que en el disseny del pla “hem seguit en tot moment els principis de prudència tècnica i econòmica i buscant sempre l’interès general i la viabilitat del projecte.”

Un cop enllestida aquesta primera fase d’urbanització, el projecte es complementarà amb la construcció d’una xarxa de sanejament a tota la urbanització, amb l’ampliació de les voreres dels carrers, i amb l’anivellament de les voreres per facilitar la circulació de les persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, i de forma complementària a la resta de tasques, l’empresa adjudicatària dels treballs, Anaigua, també introduirà algunes millores sense cap cost addicional per a l’Ajuntament. Concretament, està previst el desdoblament de les canalitzacions d’aigua amb l’objectiu de facilitar les tasques d’arranjament en cas d’incidències i minimitzar les molèsties pels veïns; la instal·lació de noves escomeses a totes les parcel·les de la urbanització; i la col·locació de vàlvules reguladores de la pressió en diferents sectors.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.