Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Ja pots sol·licitar les beques per a estudis postobligatoris

General - 14/11/2017

Del 15 de novembre al 15 de desembre l’Ajuntament obre a la població una nova convocatòria d’ajudes econòmiques per sufragar les despeses generades en la realització dels estudis després de l’ESO.

Ja pots sol·licitar les beques per a estudis postobligatoris

L’Ajuntament de Masquefa referma el seu compromís en l’impuls de l’educació i en la millora de les eines que permetin als joves del municipi desenvolupar la seva formació acadèmica. Per tot plegat, aquest mes de novembre la Regidoria de Joventut obre una nova convocatòria de beques dirigida als estudiants residents a la vila i que cursin estudis oficials de grau universitari, diplomatura o llicenciatura, cicles formatius de grau mitjà (CFGM), cicles formatius de grau superior (CFGS), Batxillerat (BTX), ensenyaments professionals de música i dansa i estudis artístics superiors a Catalunya.

Les sol·licituds per obtenir aquestes ajudes econòmiques es poden presentar del 15 de novembre al 15 de desembre a la recepció de l’Ajuntament, de dilluns a divendres (de 9 h. a 14 h.) i els dijous (de 17 h. a 19 h.).

Per optar a la beca cal emplenar el formulari i presentar la documentació necessària. Fora del termini establert no s’admetran sol·licituds per a la present convocatòria.

Les bases de la convocatòria i tota la informació la podeu trobar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament (c/Major 93) i al web municipal www.masquefa.cat. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la Regidoria de Joventut al telèfon 93 772 85 21 o enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@masquefa.net.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.