Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa, amb el Dia Mundial de la Diabetis

General - 14/11/2017

El Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi ha estat l'epicentre avui dimarts 14 de novembre d’un ampli programa d’activitats lúdiques i divulgatives al voltant d’aquesta síndrome.

Masquefa, amb el Dia Mundial de la Diabetis

Amb l’objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar al conjunt de la ciutadania sobre els conceptes bàsics de la malaltia i oferir assessorament de primera mà i consells al voltant de l’afecció, l’Ajuntament s’ha adherit enguany a la commemoració del Dia Mundial de la Diabetis.

Dimarts 14 de novembre, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Masquefa ha acollit diverses activitats de caràcter lúdic i divulgatiu adreçades al conjunt de la població, en especial a totes aquelles persones amb diabetis.

La jornada ha començat a primera hora del matí amb una taula informativa. Durant la sessió, s'ha facilitat informació als assistents i aquells qui ho han desitjat s'han sotmès a un test per mesurar el risc d’adquirir la malaltia. Així, entre els principals consells per prevenir la diabetis hi ha el seguiment de la dieta mediterrània, rica en verdura, fruita fresca, cereals integrals, carns magres, peix, fruita seca u oli d’oliva verge extra. 

Seguidament, l’aula del CAP ha acollit dues xerrades sobre la importància de la salut bucodental i de l’exercici en persones amb diabetis. Posteriorment, s'ha donat el tret de sortida a la ‘Caminada per la Diabetis’. I ja a mitja tarda, la jornada ha finalitzat amb una conferència sobre el peu diabètic.

L’Ajuntament de Masquefa felicita als assistents la seva implicació i posa en valor i agraeix la col·laboració de tots els professionals de la salut del CAP de Masquefa que han pres part en l’organització, disseny i desenvolupament de la jornada.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.