Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a Cobla


Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa homenatja els seus docents

General - 28/11/2017

L’Ajuntament va reconèixer els professors que exerceixen la docència a Masquefa i a La Beguda des de fa més de 25 anys i als professionals que deixen d’exercir la docència.

Masquefa homenatja els seus docentsLa Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo va acollir dilluns 27 de novembre un emotiu acte d’homenatge als docents dels centres educatius de Masquefa i La Beguda. La cita, organitzada per l’Ajuntament, tenia com a objectiu reconèixer la tasca vital i de primer nivell que duen a terme a diari els professionals de l’ensenyança al municipi.

A la trobada hi van participar l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; el regidor d’Educació, Daniel Orellana; i representants del consistori i dels diferents centres escolars i de la comunitat educativa. A més, la vetllada va estar amenitzada amb les actuacions musicals de dos alumnes masquefins de l’Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas, a qui l’Ajuntament agraeix la seva participació i posa en valor el seu talent musical.

Durant l’acte, el consistori va reconèixer la trajectòria d’aquells docents que enguany deixen d’exercir després d’una llarga i prolífica trajectòria educativa i professional a Masquefa i a La Beguda. A més, també va homenatjar públicament la tasca duta a terme per aquells mestres que exerceixen a la vila des de fa més de 25 anys. Finalment, també es va fer un reconeixement especial a alguns membres que han iniciat o finalitzat una etapa educativa al municipi.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, assegura que els docents dels centres escolars “són un exemple perquè assumeixen amb passió un repte i una responsabilitat d’enorme transcendència social que va més enllà de les parets de les escoles i de les aules. Gràcies a la seva tasca, avui Masquefa és un poble més respectuós, més obert, més lliure, més cívic i més preparat pels reptes del futur”.

Boquete, a més, explica que la comunitat educativa masquefina i begudenca “ha contribuït a fer del sistema educatiu local un ecosistema inclusiu, plural, divers i multicultural on hi tenen cabuda totes les persones amb independència dels seus orígens i creences”. I afegeix que “l’educació a Masquefa és referent en l’adopció i impuls de metodologies i projectes educatius, formatius i solidaris de primer ordre i que s’adapten a les exigències i reptes presents i futurs”.

L’Ajuntament de Masquefa felicita a tots els professionals que van participar de l’acte de d’homenatge, així com la tasca duta a terme pel conjunt de la comunitat educativa del municipi.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.