Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a Cobla


Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa, un any més al costat de La Marató de TV3

General - 29/11/2017

El municipi se suma novament al projecte solidari impulsat per La Fundació La Marató de TV3 amb l’organització els dies 16 i 17 de desembre d’un complet programa d’activitats per a recaptar fons per a la investigació mèdica sobre les malalties infeccioses.

Masquefa, un any més al costat de La Marató de TV3

Masquefa manté el seu ferm compromís amb el foment i la promoció de la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el municipi se suma un any més al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3, que enguany compleix la seva 26a edició.

Amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica sobre les malalties infeccioses, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als masquefins aquestes afeccions, l’Ajuntament i les entitats han dissenyat aquest any 2017 un ampli i variat programa de propostes els dies 16 i 17 de desembre.

Una Marató nadalenca

La solidaritat i l’altruisme són dos valors universals molt presents a La Marató de TV3 i durant les festes nadalenques. En aquest sentit, durant el mes de desembre el Nadal i La Marató aniran novament de la mà a Masquefa.

Dissabte 16 de desembre, la Comissió de Festes de Nadal i la Societat Recreativa Unió Begudenca organitzaran al llarg de tota la jornada a l’Envelat la Fira de Nadal. I aquell mateix dia, l’Associació Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas celebrarà a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo el tradicional Concert de Nadal. I diumenge 17 de desembre, dia neuràlgic de La Marató, el protagonisme serà per el Caga Tió, el Pare Noel i un taller per pintar boles per l’arbre de Nadal; el Dinar de Nadal de la Gent Gran; i la comparsa “Al compás de la Navidad”, a càrrec de la Cofradia del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores.

Una Marató esportiva

Un any més, el món de l’esport es bolcarà en la celebració de La Marató de TV3. Dissabte 16 de desembreel Club Bàsquet Masquefa durà a terme la presentació de tots els seus equips i celebrarà un dinar de Nadal. Ja diumenge, el municipi acollirà diferents activitats esportives com ara el Campionat de Petanca de l’Associació de Veïns de Can Quiseró; partits de bàsquet al Poliesportiu Municipal; i una tirada combinada d’arma curta i llarga a càrrec del Club de Tir Esportiu.

Diumenge 17 de desembre, dia neuràlgic

L’ampli i variat programa d’activitats que organitza l’Ajuntament de Masquefa es veurà completat enguany amb d’altres propostes per a tots els públics que es duran a terme diumenge 17 de desembre, dia central de La Marató de TV3. Entre les activitats, una cantada de Llúcies i Nicolaus a La Beguda Alta; balls de saló i salsa, Bachata i Kyzomba a càrrec del grup de l’Alzinar i Balls en línia del Casal d’Avis a la Sala Polivalent; una actuació de dansa de la mà dels alumnes de l’Escola Noemí Rubira; un ball popular amb el Duo Amor; i l’acte de cloenda de La Marató a partir de les 20 h.

D'altra banda, i durant els dies previs a La Marató, s’instal·laran guardioles en diferents establiments comercials de Masquefa i al despatx de l’AMPA de l’Escola Font del Roure per tal de recollir donacions i aportacions econòmiques per a la causa.

El consistori agraeix la implicació i col·laboració de l’Associació Esportiva Masquefa Trail, el Club Patinatge Artístic Masquefa, les associacions, entitats i comerços del poble i convida tots els veïns a participar d’aquest acte solidari.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.