Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a Cobla


Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - El Concurs de Fotografia Instagram 2017 ja té guanyador!

General - 01/12/2017

El jurat ha guardonat a Irene Morales Durán amb el primer premi d’aquest certamen organitzat per la Regidoria de Cultura. La imatge guanyadora, junt amb la resta de fotografies finalistes, es poden veure en una exposició a la Biblioteca del 13 de desembre al 8 de gener.

El Concurs de Fotografia Instagram 2017 ja té guanyador!

Dijous 30 de novembre, l’Ajuntament va donar a conèixer el veredicte de la segona edició del Concurs de Fotografia Instagram Masquefa; un certamen fotogràfic impulsat per la Regidoria de Cultura. Al concurs, que tenia com a temàtica l’entorn natural paisatgístic, s’hi han presentat més de 350 propostes i el jurat ha escollit com a guanyadora -entre les 50 finalistes- la fotografia d’Irene Morales Durán; que reflexa la bellesa de la riera.

El Concurs de Fotografia Instagram 2017 ja té guanyador!El segon premi ha anat a parar a Marta Salas Nadal i la seva fotografia sobre Montserrat; mentre que Maria Luisa Guerrero Garcia ha estat guardonada amb el tercer premi per la seva instantània d’uns conreus camí del Cementiri Vell. Les tres fotografies apareixeran en el calendari de l’any 2018 que edita anualment l’Ajuntament de Masquefa; juntament amb 10 imatges més que el jurat escollirà d’entre les 50 finalistes que s’han presentat al certamen. A més, totes les instantànies finalistes es podran veure a l’exposició que el consistori organitzarà del 13 de desembre al 8 de gener durant les festes nadalenques a la Biblioteca.

El Concurs de Fotografia Instagram 2017 ja té guanyador!

Ester Ibáñez, regidora de Cultura, assegura que “estem molt satisfets i agraïts amb per la participació i la resposta tan positiva que ha tingut la gent. Totes les imatges són d’una gran qualitat artística.” En aquesta línia, Ibáñez avança que “enguany hem més que doblat el nombre de participants respecte la primera edició i això ens anima a seguir apostant per aquest projecte. Masquefa compta amb un patrimoni natural especial que és font d’inspiració per a moltes persones i que a través d’aquest concurs ajudem a difondre i potenciar”.

Fins al 20 d’octubre, es van publicar a Instagram més de 350 fotografies amb l’etiqueta #FotoMasquefa17. D’aquestes, fins a 140 –totes aquelles que complien els requisits- han format part del certamen. D’entre les 140 instantànies, el jurat del concurs n’ha escollit 50 finalistes. Finalment, d’entre les finalistes s’han seleccionat les 13 imatges que integraran el calendari de l’any 2018; entre elles, les tres guanyadores.

El Concurs de Fotografia Instagram 2017 ja té guanyador!

L’Ajuntament de Masquefa felicita als guanyadors; agraeix a tots els masquefins que han pres part del certamen la seva col·laboració, així com la tasca del jurat; i convida tots els veïns a gaudir de la qualitat de les instantànies en l’exposició que hi haurà habilitada a la Biblioteca.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.