Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - La Policia Local engega una nova edició de la campanya "Comerç Segur" durant les festes de Nadal

General - 22/12/2017

Fins al 5 de gener el cos intensifica la presència i els patrullatges a peu en els eixos comercials i duu a terme una campanya informativa entre els comerciants amb l’objectiu de vetllar per la seguretat i el bon desenvolupament de les festes nadalenques. Consulta aquí els consells de seguretat.

La Policia Local engega una nova edició de la campanya "Comerç Segur" durant les festes de Nadal

La Policia Local de Masquefa i els Mossos d’Esquadra tornen a activar aquest mes de desembre el dispositiu “Comerç segur” amb motiu de les campanyes de compres de Nadal, Reis i les rebaixes.

L’objectiu d’aquesta actuació conjunta és prevenir possibles furts, robatoris i estafes durant aquesta època de l’any, quan s’incrementa l’activitat comercial i l’afluència de gent al carrer, fet que propicia un augment de les possibilitats de comissió d’aquest tipus de delictes. Fins avui, els resultats de la campanya han estat satisfactoris tant per l'escassetat de delictes i furts com per la percepció de seguretat que es crea entre la ciutadania i especialment entre els comerciants.

Fins al 5 de gener, la Policia Local de Masquefa intensifica la presència i els patrullatges a peu en els eixos comercials durant tot el dia, i especialment en els horaris d’obertura i tancament dels establiments. La presència té caràcter bàsicament preventiu per tal de minimitzar els riscos de possibles delictes i faltes contra la propietat als establiments. Al mateix temps, el cos duu a terme una campanya informativa entre els comerciants, als quals se'ls lliura un fulletó amb recomanacions i informació sobre com actuar i a qui alertar en cas de ser víctimes d’un furt, un robatori o una estafa.

En aquest sentit, la Policia Local ha publicat un seguit de consells per tal de prevenir la comissió de delictes durant aquestes dates, principalment relacionats amb el patrimoni –robatoris i furts–, ja sigui en establiments, a la via pública o a l’interior de vehicles.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.