Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa estrena la T-verda, la nova targeta per viatjar gratuïtament en transport públic durant tres anys

General - 27/12/2017

El municipi s’adhereix a aquesta iniciativa que permet durant tres anys viatjar de manera gratuïta i il·limitada en qualsevol transport públic integrat (bus urbà inclòs). La sol·licitud es pot fer a través del web https://t-verda.cat/#/public/t-verda o trucant al telèfon 902 444 012.

Masquefa estrena la T-verda, la nova targeta per viatjar gratuïtament en transport públic durant tres anys

L’Ajuntament de Masquefa, conjuntament amb l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), ja compta amb el servei de T-verda.

Aquesta nova acreditació de mobilitat està adreçada a aquelles persones que hagin donat de baixa un vehicle sense etiqueta de la DGT, i permet viatjar il·limitadament i de manera gratuïta per un període de tres anys en qualsevol servei de transport públic integrat. Els objectius de la nova targeta són principalment reduir l’impacte mediambiental dels cotxes contaminants i fomentar l’ús del transport públic.

Requisits i descripció per accedir al servei

Els sol·licitants de la T-verda hauran d’haver desballestat un vehicle sense etiqueta ambiental i hauran de comprometre’s a no comprar-ne cap altre durant el temps de vigència de la targeta. L’AMTU serà l’organisme encarregat de gestionar i tramitar aquest nou servei a Masquefa.

En el moment de la sol·licitud, la persona que ho demani haurà d’acreditar estar empadronada a la població i haver desballestat, en els darrers sis mesos, un vehicle de la seva titularitat sense etiqueta ambiental. També s’haurà de signar una declaració amb el compromís de no adquirir cap altre vehicle durant els tres anys de vigència de la targeta.

Els tipus de vehicles que el sol·licitant pot acreditar que ha desballestat són els següents:

-Turismes dièsel matriculats abans de l’any 2.006 (sense etiqueta DGT)
-Turismes de benzina o gas matriculats abans de l’any 2.000 (sense etiqueta DGT)
-Motos: ciclomotors matriculats abans del 17 de juny de l’any 2.002 i motocicletes matriculades abans de l’1 de juliol de l’any 2.004.

La T-verda ja està activa, per tant, ja es pot sol·licitar, i no té cap cost d’emissió per a qui la demana. La durada de la targeta és de tres anys amb una renovació automàtica anual que tampoc té cap cost.

L’ús de la targeta ha d’anar acompanyat sempre d’un document oficial acreditatiu d’identitat del seu titular. El titular de la T-verda pot cedir, per una única vegada, el dret a utilitzar la targeta T-verda a un segon beneficiari. Així mateix, el titular també pot renunciar i donar-se de baixa en qualsevol moment a tenir aquest títol de transport per tal de comprar-se un vehicle. Per altra banda, si l’administració detecta un mal ús per part de l’usuari, aquest podrà ser donat de baixa abonant les taxes corresponents.

Podeu sol·licitar la T-Verda en línia al següent enllaç: https://t-verda.cat/ o bé trucant al telèfon 902 444 01.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.