Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Nova il·luminació al Pavelló poliesportiu municipal i al Camp de Petanca

General - 27/12/2017

La nova lluminària, de tecnologia LED, permetrà reduir la despesa energètica i millorar les prestacions d’ambdós equipaments esportius.

Nova il·luminació al Pavelló poliesportiu municipal i al Camp de Petanca

L’Ajuntament de Masquefa –a través de la Regidoria d’Urbanisme- manté la seva ferma aposta per oferir als veïns unes instal·lacions esportives de primer nivell actualitzades i adaptades a les necessitats i interessos dels masquefins que practiquen esport. Així, el consistori ha adquirit aquest mes de desembre nous sistemes d’il·luminació LED que s’instal·laran a la zona de vestidors del Pavelló poliesportiu municipal.

La nova lluminària permetrà reduir fins a un 50% la despesa energètica, és totalment sostenible i no emet gasos d’efecte hivernacle com el CO2. En aquest sentit, Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, avança que “Masquefa és un municipi amb una activitat esportiva molt destacada. Comptem amb un teixit associatiu i esportiu molt nombrós i molt important que duu a terme diàriament una tasca ingent per promoure la pràctica esportiva i els valors inherents a l’esport”.

Per tot plegat, Gómez assegura que “tot aquest actiu únic cal que vagi acompanyat necessariament d’una adequació de l’entorn de la zona esportiva. Per això seguim apostant decididament per oferir un manteniment continuat de tots els nostres equipaments esportius i per renovar i millorar aquells espais que requereixen d’una posta a punt”.

Nova il·luminació al Pavelló poliesportiu municipal i al Camp de Petanca

Nous treballs d’arranjament al futur pavelló poliesportiu

Un cop instal·lada la coberta de l’equipament, l’Ajuntament de Masquefa procedeix al llarg d'aquests dies a l’habilitació dels tancaments d’aquest nou espai per a la pràctica esportiva al municipi que ja està sent utilitzat per les diferents entitats esportives masquefines.

Nova il·luminació al Camp de Petanca

En paral·lel, el Camp de Petanca també compta des d’aquest mes de desembre amb nova il·luminació sostenible gràcies a la instal·lació d’un total de 34 sistemes d’il·luminació LED que milloren notablement les prestacions d’aquest equipament esportiu del municipi que compta amb una llarga tradició i arrelament a Masquefa.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.