Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Els Reis Mags d'Orient arriben a Masquefa

General - 27/12/2017

L'Ajuntament fa una crida a tots els veïns a participar de la nit més màgica de tot l'any i agraeix a la Comissió Cavalcada de Reis i a tots els participants de la Cavalcada la seva col·laboració i implicació directes en l'organització de l'activitat.

Els Reis Mags d'Orient arriben a Masquefa

La nit més màgica de l’any s’aproxima. Divendres 5 de gener arribaran a Masquefa Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. L'arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h. a l’Escola Font del Roure on esperen ser rebuts pels infants i les famílies de la vila.

La Cavalcada començarà a l'Ajuntament, on es farà la rebuda dels Reis Mags i se'ls donarà la clau del poble. A continuació, el recorregut transcorrerà per carrer Major, carrer Sant Pere (on es durà a terme l’adoració de Ses Majestats a la parròquia), carrer Crehueta, carrer Serralet, carrer Font de la Malesa, carrer Doctor Rotllant, avinguda La Línia i avinguda Catalunya. I davant del Centre Tecnològic i Comunitari, tots els infants podran lliurar les seves cartes a Ses Majestats.

L'Ajuntament fa una crida a tots els veïns a participar de la nit més màgica de tot l'any i agraeix a la Comissió Cavalcada de Reis i a tots els participants de la Cavalcada la seva col·laboració i implicació directes en l'organització de l'activitat.

Gaudeix de la Cavalcada a La Beguda

La Beguda també s’engalanarà un any més per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. En aquest cas, l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 17.15 h. al carrer de l'Estació.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.