Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaMasquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Últims dies per inscriure's al Curs de Salvament i Socorrisme en instal·lacions aquàtiques

General - 09/01/2018

Les inscripcions s’han de formalitzar abans del divendres 19 de gener trucant al telèfon 93 806 65 23 o a través del web www.aquasos.com.

Últims dies per inscriure's al Curs de Salvament i Socorrisme en instal·lacions aquàtiques

L’entitat Aquasos organitza aquest any 2018 un Curs de Salvament i Socorrisme en instal·lacions aquàtiques. La formació compta amb l’aval del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i per participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 806 65 23 o a través del web www.aquasos.com abans del proper divendres 19 de gener. En total, es posen a disposició fins a 15 places, que seran ocupades per rigorós ordre d’inscripció.

El curs té un preu de 745€ i es durà a terme a les piscines i a l’aula formativa de Les Comes (Igualada). Per inscriure’s és imprescindible tenir el graduat d’ESO o la prova d’accés a graus i un certificat mèdic on especifiqui l’aptitud per fer proves aquàtiques.

La formació, de 370 hores, consta d’una bloc pràctic (80 hores) i d’un bloc teòric (290 hores). En aquest sentit, el període de pràctiques es durà a terme durant els mesos de maig i juny; mentre que la teoria s’impartirà durant els mesos de febrer, març i abril.

La renovada piscina del camp de futbol, oportunitat laboral per als futurs socorristes

Totes aquelles persones que superin el Curs de Salvament i Socorrisme obtindran un Certificat de Professionalitat hàbil per treballar en instal·lacions aquàtiques com la renovada piscina municipal del camp de futbol de Masquefa. L’equipament comptarà al llarg dels propers mesos amb una nova coberta i amb una millora i arranjament de la zona de vestidors, en un projecte impulsat per l’Ajuntament que és previst que culmini a finals d’aquest 2018.

En aquest sentit, la renovació d’aquesta instal·lació esportiva masquefina anirà en paral·lel al llarg dels propers mesos de l’obertura d’un procés de contractació de nou personal per a desenvolupar tasques de salvament i socorrisme a la piscina.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.