Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a Cobla


Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia Recursos Educatius Anoia Sud
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - El Ple de l'Ajuntament aprova una moció conjunta per denunciar les "deficiències i incompliments" en la prestació del servei públic de correus

General - 26/01/2018

El consistori insta a la Delegació del Govern, a Correos y Telégrafos de Madrid i al Ministeri de Foment “a donar resposta de forma diligent a la problemàtica sorgida, a complir amb els acords previstos i a adoptar amb caràcter urgent totes aquelles mesures que siguin necessàries per resoldre el greuge que pateix el conjunt de la població masquefina”.

El Ple de l\

El Ple de l’Ajuntament de Masquefa va aprovar dijous 25 de gener, durant el Ple municipal ordinari, una moció conjunta presentada per tots els grups municipals amb representació al consistori (PdeCat, PSC, ERC, CUP i PP) per denunciar les “deficiències i incompliments” en la prestació del servei públic de correus. El text va ser aprovat per unanimitat.

Així, la moció insta la Delegació del Govern a Catalunya, a Correos y Telégrafos de Madrid i al Ministeri de Foment “a donar resposta de forma diligent a la problemàtica sorgida, a complir amb els acords previstos i a adoptar amb caràcter urgent totes aquelles mesures que siguin necessàries per resoldre el greuge que pateix el conjunt de la població masquefina”.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa es reserva el dret a emprendre accions judicials per danys, perjudicis i incompliment en la prestació del servei públic de correus al municipi en cas que la problemàtica detectada no sigui resolta.

Text íntegre de la moció:

MOCIÓ PER DENUNCIAR LES DEFICIÈNCIES I INCOMPLIMENTS EN LA PRESTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC DE CORREUS AL MUNICIPI DE MASQUEFA

Masquefa i els seus veïns i veïnes pateixen de forma reiterada, diària, sistemàtica i creixent al llarg dels darrers temps un clar deteriorament en la prestació del servei públic de correus al municipi. Així, el servei prestat a la vila per l’empresa Correos y Telégrafos de Madrid presenta importants deficiències que perjudiquen i limiten el dret dels ciutadans a poder fer ús d’aquesta prestació i que suposen un evident greuge comparatiu amb la resta de municipis.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa vol constatar i denunciar –entre d’altres- la manca d’un servei públic de correus en horari de tarda, o l’incompliment en la prestació d’alguns dels serveis i productes que es presten des de l’oficina situada al carrer Salvador Dalí. Deficiències que obliguen als ciutadans de Masquefa a traslladar-se a municipis limítrofs per poder fer ús del servei de correus i que provoquen llargues cues fora de l’oficina, amb l’evident perjudici que això suposa per a la ciutadania.

Així mateix, el consistori també vol fer públic que aquest deteriorament en la prestació del servei de correus denota un incompliment manifest dels acords establerts amb l’Ajuntament en les diverses reunions mantingudes amb la Delegació del Govern a Catalunya per tal de tractar la problemàtica i donar solució al conflicte. Unes promeses que fins al moment han estat incomplertes i que agreugen i sistematitzen aquest problema.

Per tots aquests motius, i a proposta dels grups municipals del PdeCat, PSC, ERC, CUP i PP, el Ple de l’Ajuntament de Masquefa,

ACORDA:

Primer. Denunciar i condemnar públicament les reiterades i creixents deficiències en la prestació del servei de correus exercit per l’empresa Correos y Telégrafos de Madrid que pateixen els veïns del municipi de Masquefa; així com l’incompliment manifest per part de Correos y Telégrafos de Madrid, la Delegació del Govern a Catalunya i el Ministeri de Foment dels acords establerts amb l’Ajuntament de Masquefa per la millora i correcta prestació del servei públic.

Segon. Instar la Delegació del Govern a Catalunya, a Correos y Telégrafos de Madrid i al Ministeri de Foment a donar resposta de forma diligent a la problemàtica sorgida, a complir amb els acords previstos i a adoptar amb caràcter urgent totes aquelles mesures que siguin necessàries per resoldre el greuge que pateix el conjunt de la població masquefina.

Tercer. L’Ajuntament de Masquefa es reserva el dret a emprendre accions judicials per danys, perjudicis i incompliment en la prestació del servei públic de correus al municipi en cas que la problemàtica detectada no sigui resolta.

Quart. Comunicar aquest acord a la Delegació del Govern a Catalunya, a Correos y Telégrafos de Madrid i al Ministeri de Foment.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.