Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaGuia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - L'Ajuntament inaugurarà el nou parc d'street workout d'El Maset en un acte obert a tota la ciutadania

General - 22/02/2018

L’espai, destinat a l’exercici a l’aire lliure, era una de les demandes que el col·lectiu juvenil d’El Maset havia fet arribar al consistori en el marc de les reunions periòdiques que mantenen ambdues parts per abordar conjuntament qüestions d’interès comú.

L'Ajuntament inaugurarà el nou parc d'street workout d'El Maset en un acte obert a tota la ciutadania

L’Ajuntament de Masquefa convida els veïns i veïnes a participar dissabte 3 de març, a partir de les 17 h., en la inauguració del nou parc d’street workout d’El Maset. Un cop finalitzats els treballs d’habilitació duts a terme al llarg de les darreres setmanes, el consistori vol presentar de forma oficial el nou espai a tota la ciutadania. I ho farà en un acte obert a la població que comptarà amb una exhibició a càrrec d’un especialista en la matèria.

L’Ajuntament amplia l’oferta lúdica i esportiva d’El Maset

El nou espai consta d’un circuit d’entrenament amb barres simples, dominades i triangulars; escales inclinades i horitzontals; i una espatllera per a la realització de múltiples exercicis a l’aire lliure basats en l’entrenament crossfit i street workout. En aquest sentit, l’Ajuntament ha habilitat al parc un panell informatiu on els usuaris podran consultar les recomanacions de seguretat per a fer ús de l’equipament –entre elles, els telèfons d’incidències i urgències- o les instruccions relatives als diferents exercicis que es poden desenvolupar.

L'Ajuntament inaugurarà el nou parc d'street workout d'El Maset en un acte obert a tota la ciutadania

Amb l’habilitació d’aquest espai, l’Ajuntament de Masquefa –a través de les regidories d’Urbanisme i Joventut- dóna resposta a una de les demandes que el col·lectiu juvenil d’El Maset havia fet arribar al consistori en el marc de les reunions periòdiques que mantenen ambdues parts per abordar conjuntament qüestions d’interès comú.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.