Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Premi de composició de música per a CoblaGuia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - L'Isidre i la Magdalena, portada de la revista 'Gegants'

General - 08/03/2018

Els gegants masquefins han estat portada de l'edició número 120 d’aquesta publicació amb una fotografia als peus del Cementiri Vel, posant en valor els trenta anys d'història de la parella.

L'Isidre i la Magdalena, portada de la revista 'Gegants'L'edició número 120 de la publicació veu la llum amb els gegants Isidre i Magdalena a la portada, amb una fotografia -feta pel coordinador de la revista- als peus del Cementiri Vell de Masquefa. A més a més, en el seu interior, hi podem trobar un article sobre el trentè aniversari de les figures, fent un recorregut en els actes commemoratius que es van dur a terme al llarg de l'any 2017. Tan bon punt arribi a Masquefa, la Colla Gegantera de Masquefa cedirà un exemplar a la Biblioteca perquè tots els masquefins i les masquefines la puguin consultar.

Seguint amb la tasca de difusió, promoció i vetlla del fet geganter i el patrimoni local, l'entitat farà dansar els Gegants i Gegantons de la Vila, aquest any 2018, per les poblacions de Castellbisbal, Piera, Agramunt, Rubí, Mataró, La Beguda, Reus, Molins de Rei, la Granada, la Bisbal d'Empordà i Masquefa, durant les Festes Majors de Sant Isidre i Santa Magdalena.

La revista ‘Gegants’ és una publicació trimestral en paper editada per l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, coordinada pel badaloní Xavier Navarro, amb la filosofia de donar a conèixer tot allò que envolta el fet geganter català: figures, festes i esdeveniments destacats, anècdotes, històries, etc. Amb trenta anys d'història, s'ha consolidat com la millor revista en temàtica gegantera a nivell europeu.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.